Selecteer een pagina

“Ik ben helemaal in mijn element als ik de vrije hand krijg”

BelleRosa

Ik wist van jongs af aan dat ik de bloemen in wilde. Na een 5 jaar durende opleiding van bloemist tot natuur en vormgeving specialist.

Heb ik in Nederland aan de mooiste bloem evenementen gewerkt en mocht ik bloemisten inspireren met demonstraties en praktijklessen. Omdat ik in de evenementen kant zat merkte ik dat als je met een goed gesprek en meer interesse in een persoonlijk verhaal een heel mooi persoonlijk eindresultaat neer kan zetten. Dit is wat ik nu wil bereiken met BelleRosa.

Geen bloemist die de gekochte bloemen uit de stelling haalt. Maar een boeket, aankleding op maat wat uniek en persoonlijk is en tot in de puntjes geregeld is

Ik stort me helemaal in jullie wensen deel graag al mijn liefde en passie. Om iets magisch te creëren.

 

“Laten we de liefde vieren”

Aangenaam

Mijn naam is Ilena Van de Lagemaat-Westerbroek,

Ik ben een echte kletskous en heb liefde voor details. Ben best wel een perfectionist, stoppen met jou bruidsboeket kan dan ook alleen als die perfect is.

Ik werk alleen met het allerbeste qua kwaliteit en ben dol op de mooiste rozen, en ja er bestaan er ontzettend veel. Bruidsrozen geuren heerlijk en kunnen bijna in alle kleuren geleverd worden.

Als we aan het brainstormen zijn over jullie liefdesplan dan kan ik lekker enthousiast worden. Want wie wordt er nu niet gelukkig als de liefde gevierd wordt.

Mijn lievelingsbloem is lisianthus, lathyrus, pioenen, vanda orchidee (bijna) alle rozen maar ik wissel wel met het seizoen mee. 

Ik daag mezelf graag uit 2021 ben ik 6e geworden op het NK junioren. Waar ik best heel trots op ben!

Wil jij net zoals ik een persoonlijke en relaxte bruiloft waarbij aan elk detail is gedacht tot in perfectie. 

 

DAN ZIJN WE vast een MATCH! 

 

 

Liefs Ilena Westerbroek | BelleRosa

           Video’s