Selecteer een pagina

“Ik ben helemaal in mijn element als ik de vrije hand krijg”

BelleRosa

Ik wist van jongs af aan dat ik de bloemen in wilde. Na een 5 jaar durende opleiding van bloemist tot natuur en vormgeving specialist.

Heb ik in Nederland aan de mooiste bloem evenementen gewerkt en mocht ik bloemisten inspireren met demonstraties en praktijklessen. Omdat ik in de evenementen kant zat merkte ik dat als je met een goed gesprek en meer interesse in een persoonlijk verhaal een heel mooi persoonlijk eindresultaat neer kan zetten. Dit is wat ik nu wil bereiken met BelleRosa.

Geen bloemist die de gekochte bloemen uit de stelling haalt. Maar een boeket, aankleding op maat wat uniek en persoonlijk is en tot in de puntjes geregeld is

Ik stort me helemaal in jullie wensen deel graag al mijn liefde en passie. Om iets magisch te creëren.

 

“Laten we de liefde vieren”

Aangenaam

Mijn naam is Ilena Westerbroek,

Ik ben een echte kletskous en heb liefde voor details. Ben best wel een perfectionist, stoppen met jou bruidsboeket kan dan ook alleen als die perfect is.

Ik werk alleen met het allerbeste qua kwaliteit en ben dol op de mooiste rozen, en ja er bestaan er ontzettend veel. Bruidsrozen geuren heerlijk en kunnen bijna in alle kleuren geleverd worden.

Als we aan het brainstormen zijn over jullie liefdesplan dan kan ik lekker enthousiast worden. Want wie wordt er nu niet gelukkig als de liefde gevierd wordt.

Mijn lievelingsbloem is lathyrus, pioenen, vanda orchidee (bijna) alle rozen maar ik wissel wel met het seizoen mee. 

Ik daag mezelf graag uit. vorig jaar 2021 ben ik 6e geworden op het NK junioren. Waar ik best heel trots op ben!

Ik mag me net zoals jullie bezig houden met het plannen van mijn eigen bruiloft! OH wat is het leuk ;).

Wil jij net zoals ik een persoonlijke en relaxte bruiloft waarbij aan elk detail is gedacht tot in perfectie. 

 

DAN ZIJN WE vast een MATCH! 

 

 

Liefs Ilena Westerbroek | BelleRosa

           Review

Ilena heeft voor onze bruiloft de bloemen verzorgd. Van te voren een fijn en gezellig gesprek gehad, en het resultaat was prachtig! Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over mijn boeket, deze was precies gemaakt zoals ik het in gedachten had, en paste perfect bij de rest van de styling en bloemen.
De communicatie liep erg goed, ook toen er op het laatst nog wat wijzigingen waren.
Bedankt Ilena, mede dankzij jouw bloemen was het een prachtige dag!

Gerdine & Barend

Wat een mooi resultaat heeft Ilena geleverd! Nadat ik haar op social media had gevonden, hadden we al snel een afspraak gemaakt en kwam ze langs bij ons thuis om de wensen voor onze bruiloft te bespreken.

Ilena is een ontzettend vrolijke en professionele dame, met een aanstekelijk enthousiasme en passie voor haar vak. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft, en kon ons ook echt goed adviseren over de verschillende mogelijkheden.

De wensen die ik had voor mijn boeket waren niet zoals traditionele boeketten, of zoals de trend nu is met veel droogbloemen en grootse pluimen. Ik was daarom erg benieuwd wat Ilena ervan zou maken. Het resultaat was echt ontzettend mooi. Daarnaast hadden wij een corsage voor mijn partner en verschillende boeketjes voor op de tekentafel en dinertafels. Dit maakte alles tot een feestelijk geheel.

Ook de communicatie vooraf was erg prettig en je weet wat je aan Ilena hebt. Kortom: een aanrader voor iedereen die gaat trouwen!!

Patrick & Marieke

Ilena heeft sfeer gebracht met haar prachtige boeketten en bruidsboeket op onze bruiloft! Iedereen vond de bloemen fantastisch!

Jorrit & Chantal